четверг, 25 января 2018 г.

En af de skønneste lejligheder på Frederiksberg

Indrettet med masser af planter, danske design og mørk elegance er intet overladt til tilfældighederne.

Køkken skål hvid klassisk fotograf
© Kira Brandt

Kira Brandt fotograferer interiørbilleder, og har et skarpt øje for design, komposition, form og farve.

.*
TedsWoodworking Plans and Projects

Styr på sagerne og regiet, sørger den indbyggede reol for. Opbevaring i æsker, kasser og mapper i grå og naturlige farver gør hele forskellen på, om reolen opfattes som rodet eller så interessant, at man vil gå på opdagelse i den. Tænk som her multifunktion ind i din indretning, hvor en arbejdsplads er integreret i reolen. Kontorstolen er fra &tradition, puden fra By Lassen, og bordlampen er designet af Søren Rose for Menu, kasser i reolen er fra Stefan Papir.

Uimodståelig lejlighed

Rum med lysindfald fra mere end en side er dragende. Hjemme hos fotografen Kira Brandt på Frederiksberg er der lysindfald fra tre verdenshjørner. Det gør lejligheden uimodståelig.

Grønne planter, som går igen som lag på lag på store fotostater, fotograferet af Kira selv, sender tankerne i retning af en urban oase. Og når hjemmet så ovenikøbet ligger lige over for bydelens allerskønneste oase – Frederiksberg Have – ja så giver det hele mening.

stue arne jacobsen malet væg sofa
© Kira Brandt

Små møbler fra Menu præger indretningen i stuen. På bordet står en klassisk kubusstage af Mogens Lassen. Væggen er malet i mørkegrå, og den petroleumsblå AJ-lampe står skulpturelt
i spændfeltet mellem den hvide væg og den dybe grå. En flettet kurv med plaider fra Broste Copenhagen og StrikAholic til både ude og inde står standby ved sofaen.

Balance mellem det lyse og mørke

Hvad angår farveholdningen hos Kira er der først og fremmest hvidt. På gulve, vægge, lofter og inventar. Som udgangspunkt er der derfor en hvid ramme. Men så er det også slut med det hvide, for i dedikerede zoner er der dybe og indbydende farvekoncentrationer af grønt, brunt, gråt og petroleumsblåt.

Derfor er der nogle steder lyst og luftigt, mens der andre steder er en stor samling af ting, planter, keramik og farver. Det er denne veksling mellem omfang af udsmykning og koncentration af farve, der gør lejligheden så stemningsfuld, og indretningen interessant.

designerbøger strandfund stue
© Kira Brandt

Designbøger er en fast del af interiøret sammen med personlige indslag som strandfund.

arne jacobsen lampe malet væg
© Kira Brandt

Vælger man en mørk vægfarve i en stue, vil lyse møbler og kunst få stor effekt.

planter bøger stue
© Kira Brandt

Som en grøn botanisk væg fylder Kiras egne værker, hvor de mange lag skaber en 3D-dybde i rummet. Bogen 101 Design er illustreret med billeder fotograferet af Kira.

Store fotostater

At fotostaterne står lag på lag, og ganske nonchalant hviler op ad væggen, giver et dejligt afslappet udtryk. Der er styr på sagerne. Intet er tilfældigt, men det ser tilfældigt ud.

Selve lejligheden består af en lille entré, et badeværelse, to små tilstødende værelser – et til Kira og et til datteren Frida – og så et stort åbent rum med god plads til både køkken, spiseplads, sofa og arbejdsplads. Alt dette på knap 100 m².

grønne planter vindueskam sten
© Kira Brandt
viskestykke keramik rustik bakke
© Kira Brandt
Grønne planter stearinlys
© Kira Brandt
spisestue spisebord beton planter lyst
© Kira Brandt
Køkken palme hvidt lysestager
© Kira Brandt
køkken karklud gulvtæppe
© Kira Brandt
træ reol keramik
© Kira Brandt
ildfast stentøj køkken
© Kira Brandt

Original article and pictures take https://bobedre.dk/boliger/lejligheder/en-af-de-skoenneste-lejligheder-paa-frederiksberg site

Комментариев нет:

Отправить комментарий